Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Σκέψεις Εθνικής


Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον σημαντικό εντός έδρας αγώνας μας με το Ισραήλ και εκτός απο τις καλύτερες των ευχών μου θα παραθέσω την γνώμη μου για το αρχικό σχήμα που θα έπρεπε να ακολουθηθεί σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα για την νίκη της εθνικής μας .


Και τωρα οι εξηγήσεις :
  • Βύρωνας Παπαδόπουλος : Φορμαρισμένος,γρήγορος,αποτελεσματικός.Στα συν του συνυπολογίζεται και η συνέργασία  του με το ιντερ (βλέπε κάτω) .
  • Θόδωρος Ευαγγελίδης : Επίσης φορμαρισμένος,χτισμένο σώμα για ίντερ,ΘΕΛΕΙ να παίξει και το δείχνει και επιπλέον μπορεί να συνεργαστεί τέλεια με τον Βύρωνα μιας και απο ηλικιακά ή σχολικα (δε θυμαμαι ακριβως) ειναι μαζί.
  • Γιώργος Μαστορόγιαννης : ...Υπάρχει και ο Πετρίδης βέβαια αν το καλοσκεφτεί κανεις.
  • Αλέξης Αλβανός : Αξία.Μεγάλη.Παίκτης με όλη την συμασία της λέξης.Απλα απέδειξέ το μας ακόμα μια φορά.
  • Δημήτρης Τζηράς : Αποτελεσματικός κακα τα ψέμματα.Αλλά θέλει δουλειά ακόμα για εθνική.Ας πουμε πως δεν εχουμε καλυτερες λύσεις και πως τα πήγε πολυ καλα με το Ισραηλ για να πω πως δεν του αξίζει κι αυτή την φορά η θέση.
  • Σωτήρης Μαραγκός : παθιασμένος παίκτης,αρκεί να βάλει το κεφάλι κάτω και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.


  • Διονύσης Γεωργιάδης: ο νεαρός αυτός τερματοφύλακας που μοιάζει με τον Χριστό(άσχετο αλλα έχω μετρήσει τρείς μέχρι τώρα στην Α1 που μοιάζουν με παπάδες , Δουκας,Βεροια,Κιλκίς) είναι σταθερός σε απόδοση, δουλεύει πολύ καλα με το μπολκ και επιρεππείς στο γρήγορο παιχνίδι.Θες κάτι αλλο για να καύψεις μια διαφορά 7 τερμάτων?


Κακά τα ψέμματα, μιλώντας πάντα με τα άτομα που έχει στην αποστολή ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, αυτές ειναι οι λύσεις για την επίθεση. Τώρα πάμε στον αντίποδα:

Γιατί όχι Τσιλιμπάρης? Γιατί ο άνθρωπος κουράστηκε και δε θέλει.Έχει κάνει τόσα ματς με την εθνική που πλέον είτε ειναι κάτω απο τα δοκάρια της οποιασδήποτε ομάδας ειτε την έθνικής ειανι ενα και το αυτό.
Γιατί όχι Σανίκης? Γιατί ο άνθρωπος δε θέλει.ΜΠΟΡΕΙ αλλα δεν θέλει. Αμα δε θέλεις...ας μη σε κουράζουμε...
Γιατί τόσο νεανικό σχήμα? Γιατί αυτοί ειναι το μέλλον μας και πραγματικά ΑΞΊΖΕΙ. Για να μην βρεθούμε σε λιγα χρονια και να κλέμε πάλι, αυτοί οι παίκτες μπορουν και πρεπει σιγά σιγά να δέσουν.
Εχεις κάποια λύση για playmaker? Εγω?Για τώρα ή για μετά? Για τώρα να θυμίσω πως υπάρχει και ο Πετρίδης, νέος κι αυτός,ψυχωμένος όπως μας έδειξε, και θα μπορέσει αν όχι να παίξει καλύτερα απο τον Μάστορα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορέσει να παίξει το ίδιο, γιατί το μηδέν υποδιέστερο δε γίνεται εύκολα.Απλά να θυμίσω πως αν κι ο Πετρίδης δε τα πάει καλά και ο...Γρηηγοριάδης στην ομάδα του playmaker παίζει ....

Απο θέματα άμυνας έχω να πώ πολλά, αλλά δε πρόκειται. 


Αυτά απο μένα, Καλή μας Επιτυχία, να γεμίσουμε το γήπεδο, να γεμίσουμε τις καφετέριες για ένα άθλημα άγνωστο που μας ρωτάνε όλοι αν παίζεται με την μπάλα του ράγκμπι,να πιείται αν μπορείτε γιατί αν δεν πιείς δεν βλέπεται η ομάδα(αλλα μην οδηγήσεις μετά) και τα λέμε πάλι την Τρίτη για τομ ατς με την Ολλανδία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: