Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

“Tις πταίει ;”

Νοητικά ομρομενος απο το "Τις πταίει" του Χαρίλαου τρικούπη,ένα άρθρο το οποίο τον οδήγησε στην φυλακή,θα προσπαθησω να δωσω την αποψη μου για το τί φταίει για την εικόνα της εθνικης μας ομαδας.

Θα ξεκινήσω με τον τροπο που ξεκίνησε και ο προανεφερθεν το δικό του άρθρο :

«Αηδιάζοντες και αγανακτούντες και βλέποντες την γενικήν κατάπτωσιν των πολιτευομένων ερωτώμεν αυτούς, μη τυχόν αληθώς πταίει το Έθνος;»

Και κάπως εδω ερχόμαστε σε μας,το μεταφέρουμε στα δικα μας ερωτηματα . 
Αγανακτισμένοι καθως ειμαστε απο την καθημερινότητα μας και έχωντας μια αγαπη, της χειροσφαίρισης ως αποκούμπι είτε ως αθλητες ειτε ως γονεις αθλητών ειτε ως απλα λάτρεις του αθλήματος εσθανομαστε πλεον την δέουσα αηδια θα ελεγα για τα τελευταια μας αποτελέσματα. Στο κατω κατω ας αναλογιστει κανεις " Τι ειναι αυτο που μας ενώνει?"
Ομάδες μεγάλες ωπος η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ?  Οχι... Η Εθνική ειναι αυτή που μας ενωνει, αυτη που μας στελνει ολους σε μια καφετερια να δουμε τον αγωνα, που μας μαζευει σε ενα σπιτι που εχει την πολυτελεια να πληρώνει τον ΟΤΕ. 
Αρα την αγαπη μας αυτη την θέλουμε στα μεγιστα.
Για καλή και κακή μας τυχη μας έτυχαν ομαδες στα μέτρα μας (βελγιο ισραηλ ολλανδια) , γνωρίζουμε πως δεν εχουμε καποια Γαλλία ή εστω εστω μια Ουγγαρια σε επίπεδο, αλλά κύριε Κρανάκη (ναι, ξεκινάω) δεν εχετε να επιλέξετε αναμεσα σε 30 ατομα, εχετε ολους τους ελληνες παικτες. Αδυνατώ να δεκτω πως δε γίνετε δουλεια στις μικροτερες ηλικιες οταν βλέπω τα πανελλήνια πρωταθλήματα γεμάτα απο παιδια, αλλα ας μην αναλυθω παραπανω...

  • Κάπου διάβασα πως η ομάδα δεν εχει δέσει ΣΩΣΤΟ
  • Πως η ομαδα δε προκειται να δεσει χωρις προετοιμασια μεγάλης διαρκειας ΣΩΣΤΟ
  • Πως ο Πέρρος αξίζει μια θέση στην Εθνικη ΣΩΣΤΟ 
  • Πως Ευαγγελιδης - Λοϊζος δεν ειναι αρκετοι για αυτη την ομαδα ΛΑΘΟΣ (ειδαμε και Τσιλιμπάρη - Σανίκη )
  • Καπου διάβασα πως δεν υπάρχουν καλύτεροι παίκτες απο αυτούς που έχουμε ήδη στα Υπόψην του κ.Κρανάκη ΛΑΘΟΣ



Θα μπορούσα να μιλήσω ονομαστικα για παικτες που αξίζει να παίξουν αλλα στο κάτω κάτω τι ειμαι εγω....?

Ένας δειλός ανώνυμος που ήρθα για να πλήξω το άθλημά σας ... 



Y.Γ2 Kαντε και σεις ρε αλανια κατι ομως... το εθνόσημο φοράτε , δεν ειναι να τα παλια τα χρονια που σας βλέπαμε 100-200 ατομα με την σημερινη τεχνολογια σας βλέπουνε ποσα ματια κι αλλα τοσα μικρων παικτών-παικτριων που κουβαλιουνται στα γηπεδα για να σας δουνε. 

Υ.Γ3 Οπως και να χει το γήπεδο την Κυριακή και την Τετάρτη πρεπει να ειναι γεμάτο 



Δεν υπάρχουν σχόλια: