Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Γαλανόλευκες τουλίπες


Το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ της Ελλάδος με το Ισραήλ ήταν 31 - 28, σε ενα αγωνα που μπόρεσε να μας κανει να φωνάξουμε, με κόντρα διαιτησία, με πολλά λάθη, με μια μέτρια επίθεση και μια μετρια αμυνα.Αν οχι διαβασμένος , σίγουρα διορθωμένος απο τα ίδια του τα λάθη ο κ.Κρανάκης.
Οχι όμως σε μεγάλο βαθμό.Τη νίκη την πήραν οι παίκτες.
Αυτοί οι νέοι=απειροι, αυτοί οι γέροι=στα τελειώματα τους κτλ κτλ απο όσα υπόθηκαν.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ που βγήκα λάθος για τον Μάστορα, ναι χαίρομαι.
Λυπάμαι που ειχα δικιο για Τσιλιμπάρη και ίσως για Σανίκη (που ελπιζω να μην εχει παθει κάτι γιατι λογο τραυματισμου εγινε αλλαγη).
Τελος πάντων, το θέμα ειναι πως ειμαστε σε καλό δρομο, όμως θα έχουμε την ίδια τύχη με την Ολλανδία? Κατα πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε με μια ομαδα του δικου μας βεληνεκούς αλλα αυτή την φορα με ευρωπαϊκη νοοτροπία?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ



Το παιχνίδι το παρακολούθησα απο καφετέρια, χωρίς ήχο φυσικά για να μην ενοχλεί τους ανθρώπους που έπαιζαν χαρτια. Ειρωνεία ε? Το παιχνίδι το παρακολούθησα εχωντας δίπλα μου ενα θείο που με ρωτούσε για λεπτομέρεις που δεν καταλάβαινε,με εναν θείο που παρακολούθησε μαζι μου το παινχίδι μέχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα, που ειπε μπραβο στην νίκη των παιδιών. Αλλα και πάλι, εμεις δεν ακούγαμε την αναμετάδοση του αγώνα αλλά τραγούδια απο ένα ιντερνετικο ραδιοφωνο. Δε μας χάλασε όμως, όπως δε θα μας χάλαγε να ακούγαμε τον αγώνα και απο το ραδιόφωνο, που λενε.
Με ενόχλησε που δεν ήμουν στο γήπεδο, με εκανε χαρούμενο που είδα κόσμο στο γήπεδο, που ακουγα φωνες να φωνάζουν "ελλας - ελλας", που ειδα παιδάκια με τις φόρμες των ομάδων τους να ειναι εκει επειδη θέλαν να δουνε τα είδωλά τους απο κοντα και πιθανότατα να βγουν μια φωτογραφία μαζί τους.

Γιατί αυτό είστε κύριοι Τσιλιμπάρη, Λοϊζο, Γ. Γεωργιάδη, Μαραγκέ, Παπαδόπουλε, Δ. Γεωργιάδη, Τζηρά, Γιαννόπουλε, Γρηγοριάδη, Παπαδιονυσίου, Αλβανέ, Μαστορογιάννη, Πετρίδη, Παλάσκα, Ευαγγελίδη, Σανίκη και Οικονόμου, είδωλα για τους νέους αθλητές. Και αν πάρετε και την πρόκριση πιθανότατα να γίνετε και αφίσα στα δωμάτιά τους.

Ρομαντικά που σας ακούγονται όλα αυτά ε?


Υγ1 . Η βαθμολογία του ομίλου μας έχει ως εξής
1. Ισραήλ/4/115-110
2. Ολλανδία/4/100-97
3. Ελλάδα/4/106-1084
4. Βέλγιο/4/103-108

Υγ.2 Ένα πολύ ωραίο άρθρο του κ. Τάταλα που είδα πριν λίγο για την Εθνική μας και ελπίζω να μην έχει αντιρησση που το αναρτώ κι εδω (πάτα πάνω στον σύνδεσμο)






Δεν υπάρχουν σχόλια: